About
Hi daar,
wij zijn geen
architecten.

Wij geven mee vorm aan de toekomst. Van jouw bedrijf, want jullie zijn klaar voor de volgende grote stap in jullie groeitraject. Maar ook van jouw projecten, want als ondernemer leg je letterlijk de bouwstenen voor de wereld van morgen. Bedrijf in groei of ambitieuze bouwprofessioneel: wij gaan samen met jou op zoek naar de beste weg. Richting een gezond groeiende business, richting een beter morgen.

Betrokkenheid
over de hele lijn.

Wij zijn een compact, maar all-in-one bouwteam, van interieur tot exterieur. Extra betrokken en begaan met jouw toekomstplannen.

Op die manier garanderen we een flexibele aanpak: we analyseren, verwerken, integreren en bewaken alle aspecten van de opdracht. Met een gelijke focus op design, budget én timing. Telkens met één duidelijke communicatielijn tussen jou en ons team.

Contact us
Mamusize me please

Toppers met
een hoek aan.

Eigenlijk moest je nu bij ons op kantoor rondwandelen. Je moet ons kunnen zien, voelen en ruiken om te ervaren wie MaMu is. Ons team bestaat uit straffe bouwprofessionals. Eén voor één gepassioneerde toppers in hun vak. Met een creatieve, maar vooral menselijke toets. Geen hoek af, maar een hoek aan.

Oogverblindende
efficiëntie

Elk project, elke locatie, elke omgeving, elke beschikbare ruimte is anders. Daarom gaan wij op zoek naar een unieke invulling. Van ruwbouw tot interieurafwerking. Geen nutteloze details, enkel oogverblindende efficiëntie.

Dat bereiken we door jouw project te bekijken vanuit een andere invalshoek. Uitdagend en realistisch tegelijkertijd. En door jou gericht bij te staan met persoonlijk advies. Zo voorkomen we verkeerde beslissingen en garanderen we een stevige basis voor succes op korte en op lange termijn.

The MAMU way

Positief
oplossingsgericht
hart op de tong
flexibel
teamwork
passie
initiatief
contributie
more
woord = woord
relatie
aanstekelijk
dynamisch
gevoel
visie
intens
voortrekkers
ervaren
  • 1997
  • 2003
  • 2007
  • 2011
  • 2014
Mamu lifetime-Mamu lifetime-

Nachtelijke knutselsessies: vijf jaar intensief knutselen aan ontwerpen leidt tot Multiple X, een kleine business in grafische vormgeving. Het begin van een eigen architectenbureau voor Nico en Jeroen.

Ma°Mu ziet het licht: een bureautje in Nico’s appartement, tussen wasrek en eettafel groeit uit tot weekendproject Ma°Mu. Drie jaar later worden ze the real deal, logo inclusief.

Op de groei: van tussen de vuile kleren naar een fancy kantoorruimte met vier bureaus voor twee mensen. Want je weet maar nooit…

Nog maar eens inpakken: op vier jaar tijd van twee naar negen werknemers. En projecten die zich opstapelen in binnen- en ver in het buitenland. Ma°Mu moet opnieuw op zoek naar bigger & better.

MaMu and more: Hoog boven de Herkenrodesingel, met een nieuwe naam, een nieuw logo en nieuwe oplossingen voor onze klanten. MaMu is nu een team van +10 knappe en toegewijde koppen. Helemaal on a roll!